Сервіс Bolt запускає подкаст «Куди прямуємо?» про назви місцевості, регіону, населеного пункту тощо у межах освітнього проєкту для водіїв Driver Academy.

Подкаст створили, щоб допомогти орієнтуватися новими назвами вулиць, розповісти про історичні події, діячів, а також про те, чому та чи інша вулиця тепер має нову назву. Кожний випуск подкасту присвячений одному топоніму міста від початку існування й до нашого часу.

Загалом планують випустити десять епізодів подкасту. У першому випуску розповідають про перейменування вулиці, яка раніше мала назву «Московська», а тепер стала вулицею Князів Острозьких. Ведучими подкасту стали сценарист, актор і телеведучий Женя Янович та дослідник історії Києва Тиміш Мартиненко-Кушлянський.

Слухати подкаст можна на Apple Podcast, YouТube, Spotify за посиланням.

 

Сервіс таксі Bolt запускає нову категорію «Експрес», автомобілі якої зможуть пересуватися смугами для громадського транспорту, щоб оминати затори. У такий спосіб компанія прагне розвантажити транспортну систему, скоротити викиди від автомобілів, які перебувають у заторах, а також зробити місто більш зручним для людей.