The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати командний збір на 1100 FPV-дронів у межах проєкту «Овертайм помсти» від фонду «Трибуна Героїв».

ПІДТРИМАТИ ЗБІР ДОНЕЙТОМ МОЖНА ТУТ.

   

Фонд «Трибуна Героїв» запустив командний збір «Овертайм помсти», до якого, зокрема, приєдналася команда United Ukraine. Кожен придбаний дрон матиме позивний загиблого футбольного фаната, історії яких зібрали на сайті «Трибуна Героїв».

Футбольні фанати – це одні з найактивніших борців за свободу України. Стали в перші ряди Революції Гідності, першими пішли в добровольчі батальйони й воюють у гарячих точках, кажуть організатори. «Так загиблі герої матимуть змогу нищити ворога навіть після смерті. Щоб їх памʼятали не тільки близькі, але й ворог відчув їхню помсту», – додає команда United Ukraine.

Підтримати збір можна донейтом за цим посиланням.

 

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] з позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.