У Вінниці збільшили кількість низькопідлогових трамваїв після випуску тревел-шоу «Відвал ніг або All-inclusive» про доступність міст, повідомляють «Пасажири Києва».

У першому випуску проєкту ветеран Олександр Терен перевірив Вінницю на безбарʼєрність. Сюжет вийшов 13 лютого, а 29 лютого департамент транспорту та міської мобільності Вінницької міськради повідомив про збільшення низькопідлогових трамваїв на маршрутах та оновлення дизайну розкладів.

У Вінниці збільшили кількість інклюзивних трамваїв на маршрутах. Щодня на маршрути №1, 2, 4, 5 виходитимуть шість облаштованих платформою й відкидним пандусом трамваїв.

Також змінили таблички з розкладом руху транспорту, щоб краще розуміти графік курсування інклюзивних трамваїв. Зокрема, низькопідлогові трамваї з пандусом позначили окремою рамкою. Також у паперових розкладах руху створили QR-код із посиланням на електронний графік руху транспорту.

 

Український військовий і письменник Олександр Терен, якому через травму ампутували обидві ноги, запускає «перше інклюзивне тревел-шоу». YouTube-проєкт «Відвал ніг або All-inclusive» досліджуватиме міста України на безбарʼєрність.

Фото: департамент транспорту та міської мобільності Вінницької міськради