The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір київської агенції Twid на FPV-дрони для роти «Гонор», яка входить до складу батальйону «Вовки Да Вінчі».

ПІДТРИМАТИ ЗБІР ДОНЕЙТОМ МОЖНА ТУТ

   

У зйомці дропу взяли участь рідні та друзі роти «Гонор», зокрема волонтери та коміки Василь Байдак і Слава Кедр, гімнастка та ведуча Надія Васіна, акторка Ріта Бурковська, політконсультант та ведучий шоу «Довга війна» Олексій Ковжун, а також дружини бійців – Валерія Філімонова та Катерина Чучупак.

У межах збору створили 21 річ з попередньо використаних матеріалів, щоб зберегти екологічну складову проєкту. Речі відібирали на барахолках та секондах, кожну з них трансформували, зокрема змінили крій, фурнітуру, підкладку, колір, додали вишивку та патчі.

«Крім основної задачі – зібрати гроші на конкретну потребу армії, ми також шукаємо мехонізм залучення додаткової увагу до зборів. А ще можливість розвивати цікавий мені напрямок роботи – створення upcycle-одягу, дослідження ролі стилю в житті людини в Україні», – розповів креативний директор Twid Алекс Твіста.

Виграти речі можна за донат від 200 гривень на банки учасників збору, які зібрані у дописі. Також за найбільші донейти подарують призи. У грудні 2023 року студія Twid випустила upcycle-дроп, речі для якого відбирали на барахолках і секондах. Речі з першої лінійки так само не можна купити, але тепер можна отримати за підтримку ЗСУ.

 

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.