Стартап для власників домашніх тварин Petcube створив GPS-трекер для собак, щоб не губити улюбленців.

Трекер може визначати місце перебування тварини в реальному часі, зберігати історії прогулянок, аналізувати активність, а також встановлювати безпечні зони перебування й сповіщати власників, коли тварини виходять за їх межі.

Petcube GPS Tracker має вбудований LED ліхтарик для сигналів у темряві, біпер для звукових сповіщень, тренувань і батарею, яка може працювати 30 днів у режимі енергозаощадження. Він створений з міцного корпусу, що відштовхує воду, має еластичний силіконовий кейс, який світиться в темряві.

Наразі пристрій можна придбати лише в США вартістю 52,99 долара на сайті.

 

Petcube – це українська компанія, яка займається розробленням технологій для домашніх тварин. Petcube у 2013 році запустили Ярослав Ажнюк разом з Олександром Нескіним й Андрієм Кленом завдяки Kickstarter. Із моменту свого заснування Petcube випустила чотири інтерактивні камери для домашніх тварин і залучила інвестиції на суму 14 мільйонів доларів. Офіси компанії знаходяться в Києві, Сан-Франциско й Шеньчжені.

У травні 2023 року стартап для власників домашніх тварин Petcube анонсував продажі в Україні з 26 травня, до 11-ї річниці проєкту.