«Нова пошта» відзначить подякою «Варті» благодійні фонди, громадські організації й волонтерів, які найбільше допомагають Україні під час війни.

На церемонії відзначать 12 волонтерів, фондів чи організацій, які українці номінують найбільшу кількість разів у шести категоріях, зокрема в номінації «креативні комунікації», «технологічність і диджитальність». Також вручать 19 відзнак, які визначать за кількістю відправлень із бази даних гуманітарної «Нової пошти».

Вручення подяк «Варті» відбудеться 22 лютого в Києві, загалом планують відзначити 31 номінанта. Кожен охочий може самостійно подати на відзначення номінантів у кількох категоріях до 15 лютого включно.

Щорічну відзнаку волонтерів започаткували у 2022 році. Гуманітарна «Нова пошта» працює в Україні з 2014 року, завдяки проєкту благодійні фонди, громадські організації й волонтери можуть перевозити гуманітарні вантажі коштом компанії. За десять років до проєкту долучилися понад дві тисячі організацій і фондів, кажуть у «Новій пошті».

 

Група компаній «Нова пошта» змінює назву на Nova. Поштовий оператор «Нова пошта», який входить до групи компаній, залишить стару назву.

 

Співзасновник фонду Kolo Андрій Уманський розповів редакції The Village Україна про те, що говорить падіння загальної кількості донейтів на 20% і як мотивують волонтерів у фонді, що працює практично без витрат на операційну діяльність.