Scorpyoga запускає онлайн-курс «30 днів свідомого життя» для підтримки ментального здоровʼя. Учасники бойових дій можуть долучитися до курсу безкоштовно.

Учасники курсу практикуватимуть хатха-йогу для зміцнення й гнучкості тіла, дихальні вправи й медитації. Також опанують теоретичну частину лекцій від психологині Юлії Гайдай.

«Мета курсу – надати практичні інструменти для розвитку фізичного й психічного здоровʼя й допомогти знайти внутрішню опору в стрімкому темпі сьогодення», – коментує авторка курсу Яна Бородіна.

Організатори створили три тарифи курсу: S – 2 800 гривень, M – 3 600 гривень й L – 4 200 гривень. Частину зібраних коштів направлять на допомогу військовим і їхнім родинам.

Курс розпочнеться 15 січня й триватиме чотири тижні. Зареєструватися на курс можна за посиланням.

   

Зараз немає інформації про точну кількість захисників і захисниць, які потребують відновлення, але це понад 100 тисяч людей, кажуть у проєкті, що заснували й втілюють у життя Віктор й Олени Пінчуки.

Як відбувається реабілітація, хто її потребує, скільки це коштує й на що варто звертати увагу, дізнавалися в керівниці всеукраїнського проєкту Recovery Світлани Гриценко, завідувача реабілітаційного центру Ростислава Андрусенка й психологині Ганни Барило.