Компанія Microsoft відкрила загальний доступ для користування чат-ботом на основі штучного інтелекту Copilot, розповів керівник відділу проєктування й продуктів для Bing Жорді Рібас.

Copilot – це чат-бот Bing, адаптований для нової весії Windows, що відкривається у вигляді бічної панелі. Завдяки Copilot можна підсумовувати зустрічі, створювати чернетки електронних листів, документи Word, електронні таблиці й презентації PowerPoint, а також візуалізувати нотатки.

Чат-бот також може визначати час в інших містах, прогнозувати погоду й писати твори, використовуючи текст з буфера обміну. Він доступний 105 мовами для 169 країн світу. Щоб перевірити, чи доступний чат-бот на вашому компʼютері, потрібно переглянути наявність оновлень у налаштуваннях Windows.

 

У місті Порту-Алеґрі, що розташоване на півдні Бразилії, ухвалили законопроєкт, який повністю написаний штучним інтелектом. ChatGPT від компанії OpenAI створив законопроєкт для скасування плати податків за заміну лічильників споживання води в разі їх крадіжки.