Компанія BetterMe спільно з Міністерством економіки України розробили програму для підтримки фізичного й ментального здоров’я працівників, що допоможе поліпшити стресостійкість і концентрацію на роботі.

Програму підвищення продуктивності на роботі створили в межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?», яка впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської.

Програма підвищення продуктивності на роботі:

  • Колекція швидких тренувань на робочому місці

Вправи адаптовані для виконання в офісі або вдома біля робочого столу. Для них не потрібно зміни одягу чи взуття. До колекції вправи входять йога-розтяжка, легка розминка для ніг, тренування для всього тіла стоячи тощо. Тривалість кожної вправи становить 5–10 хвилин.

  • Програма профілактики вигорання

Програму курсу спеціально розробили психологи з України й США. Вона передбачає навчальний курс із запобігання вигорянню з короткими блоками інформації у форматі сторіс. А також 28-денний курс аудіокурс.

Упродовж місяця слухачі отримають доступ до різних практичних порад, психологічних практик, вправ і медитацій для запобігання вигорянню й відновлення після нього. Вправи займатимуть у користувача десять хвилин на день.

Окрім контенту, створеного в межах програми, користувачам доступний також весь інший контент застосунків BetterMe: Health Coaching і BetterMe: Mental Health, які наразі безкоштовні в Україні.

Щоб приєднатися до програми, українському роботодавцю потрібно заповнити анкету на сайті BetterMe for Business за посиланням. Надати корпоративний поштовий домен компанії (або список емейлів співробітників) для надання доступу до програми за запитом команди BetterMe. Упродовж трьох днів роботодавця повідомлять про створення безкоштовного доступу до програми, що буде доступний 12 місяців.

 

У 2022 році український застосунок BetterMe: Health Coaching запустив благодійний проєкт «Сильна духом, міцна тілом» для підтримки фізичного й ментального здоровʼя українців під час війни. Програма челенджу зосереджена на шести сферах життя, серед яких фізична активність, харчування, сон, ментальне здоров’я й інші.