У липні 2023 стартує навчальна програма для підприємців Berkeley Summer At Promprylad від Університету Каліфорнії (Берклі), повідомили в бізнес-кластері «Промприлад».

Навчання триватиме три місяці і складатиметься з восьми модулів, що охоплять теми від створення бізнес-ідеї до технік презентації інвесторам і клієнтам.

Організатори кажуть, що програма буде корисна людям, які хочуть реалізувати власну підприємницьку ідею; підприємцям, які вже ведуть свою справу; а також менеджерам, які прагнуть розвинути підприємницьке мислення.

Навчання розпочнеться 18 липня й відбуватиметься онлайн у будні. Лекції проводитимуть англійською мовою.

Серед лекторів будуть експерти з аналізу даних і цифрових трансформацій, прототипування й розвитку продуктів, фінансового менеджменту, викладачі Університету Каліфорнії.

За підтримки Університету Берклі й партнерів програми ціну навчання для українців знизили з 6000 до 800 доларів за умови купівлі до 20 червня. Пізніше вартість участі зросте до 1400 доларів.

Підприємці з постраждалих від війни громад, ветерани, жінки-підприємиці й студенти, які мають «пропрацьовану» бізнес-ідею з інновативною складовою, можуть отримати грант, що покриває повну вартість навчання на програмі. Заявки приймають за цим посиланням.

Дізнатися детальніше про програму й зареєструватися можна за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі