Організація «Солом’янські котики» проведе Stop the Bleed Trip у Києві. На шести локаціях у різних районах міста впродовж дня 25 травня проводитимуть експрес-тренінги з домедичної допомоги.

Протягом дня на вказаних локаціях буде чергувати біла «швидка», на тренінгах вчитимуть накладати турнікети й тампонувати поранення (на різних манекенах).

Кожен тренінг триватиме годину: «Це не багато, але достатньо, щоб ознайомитися з базовими правилами та зрозуміти, чи є необхідність у проходженні повноцінного тренінгу», – кажуть у «Солом’янських котиках».

Участь можна взяти за донейт від 300 гривень. Кошти підуть на закупівлю турнікетів для аптечок військових. Реєстрація за цим посиланням.

За внесок від 1500 гривень можуть провести екскурсію швидкою.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Організацію «Солом’янські котики» створили на базі спільноти громадських активістів: випускників, студентів і викладачів двох найбільших університетів Києва – КПІ й НАУ. Спочатку займалися поліпшеннями в університетах, освітніми, аналітичними, спортивними, а пізніше урбаністичними проєктами. Від початку повномасштабної війни вирішили працювати як волонтерська спільнота, створили фонд і розвивають два напрями – тактична медицина й розмінування.

Фото: «Солом’янські котики»

Ми спілкувалися з «Солом’янськими котиками» й іншими волонтерськими спільнотами Києва про їхню роботу під час повномасштабної війни.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі