ТРЦ Gulliver й освітня платформа Naukroom запускають серію безоплатних лекцій про здоров’я: психотерапевт і біологиня розповідатимуть, як повернути ресурсний стан під час війни.

Наразі в межах проєкту заплановані три лекції про ментальне здоров’я, сон й імунітет, які відбудуться 28 січня, 11 й 18 лютого відповідно.

Перша лекція буде присвячена тому, як екологічно проживати стрес від війни й помічати сигнали власного тіла, її проведе військовий психолог і психотерапевт Олексій Карачинський.

Другу й третю лекції – про сон й імунітет під час війни – проведе біологиня та співавторка книги про сон «Коли я нарешті висплюся?» Ольга Маслова. Науковиця розповідатиме про те, як спати, щоб почуватися продуктивно, і які є способи оптимізувати роботу імунної системи.

Лекції відбудуться в просторі лекторію на 4 поверсі ТРЦ Gulliver за адресою Спортивна площа, 1А. Забронювати місце й дізнатися детальний розклад можна за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ми розповідали, як війна й вимкнення світла впливають на організм, а також ділилися порадами спеціалістів про те, як нормалізувати сон й урегулювати харчування під час відключень світла.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі