Німецька архітекторка та запрошена професорка Гарварду Анна Герінгер проведе лекцію про те, як зробити післявоєнну відбудову екологічною.

«Спікерка розкаже, як будувати, використовуючи екологічні матеріали та ті ресурси, що вас оточують, а також створювати архітектуру в гармонії з навколишнім середовищем», – пишуть організатори.

Лекція відбудеться 15 грудня о 17:00 у межах онлайн-курсу з урбаністики від STEM is Fem, однак зареєструватися на неї можуть всі охочі за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Анна Герінгер – запрошена професорка в Гарварді та вищій технічній школі Цюриха, лекторка TED. Роботи архітекторки представляли в Нью-Йорку, Лондоні та Венеції, а її студія реалізовує проєкти в Азії, Африці та Європі. Герінгер використовує природні матеріали з тих локацій, де вона працює, і залучає місцевих мешканців. Так вона намагається зберігати автентичність будівель та підтримувати місцеву економіку.

Фото: anna-heringer.com

Освітній проєкт STEM is Fem у вересні запустив онлайн-курс з урбаністики для дівчат. Для навчання мали відібрати 50 учасниць, які розроблятимуть власний містобудівний проєкт для зруйнованих поселень в Україні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі