Державна цифрова платформа для дистанційного та змішаного навчання «Всеукраїнська школа онлайн» доповнить й оновить навчальний контент з 18 навчальних предметів для учнів 5–11 класів. 

«Таким способом разом з усіма уроками, що вже є на платформі, ВШО покриватиме навчальні програми повністю, щоб школярі в Україні й за кордоном могли безперервно навчатись онлайн», – розповіли керівники платформи.

Матеріали для 5 і 6 класів будуть оновлені відповідно до стандартів реформи НУШ у базовій середній освіті, яка від початку навчального року впроваджується в п’ятих класах.

«Сьогодні на платформі активно навчається близько 455 000 зареєстрованих користувачів, з них – понад 300 000 учні, частина з яких проживають на тимчасово окупованих територіях або наразі перебувають за кордоном. В умовах війни найважливіше, що може забезпечити платформа, – це можливість повернутися до навчання за українською програмою й мати доступ до якісного українськомовного контенту в усіх куточках України й поза її межами», – розповідає Анна Сидорук, операційна директорка громадської спілки «Освіторія».

Долучитися до навчання на платформі можна за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Раніше ми відповідали на 10 головних питань про навчальний рік в умовах війни. Як облаштовані укриття, як вчитимуться діти за кордоном і що мають робити учителі під час повітряних тривог. Матеріал тут

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі