Київська школа економіки, IT-компанія Genesis і SET University запускають безоплатний курс «School of Digital Business», де навчатимуть створювати цифрові продукти. 

Курс розрахований на менеджерів середніх і великих компаній та спеціалістів суміжних з ІТ-напрямів, які прагнуть зрозуміти процес створення цифрового продукту. Навчання також буде корисним підприємцям, які хочуть змінити спеціалізацію бізнесу на продуктове ІТ.

«Трансформація бізнесу й розвиток власних ІТ-продуктів – один із потенційних драйверів відновлення української економіки після війни, озвучений Міністерством цифрової трансформації України. Уміння перетворити ідею в план дій – те, без чого не обходиться запуск жодного успішного продукту. Ми віримо, що цей курс, розроблений у партнерстві з одними з провідних гравців ринку сучасної освіти, допоможе талановитим людям розібратися в технологічних продуктах, як їх створювати й реалізувати власні ідеї», – коментує Олексій Ніщик, Head of Education в Genesis.

Курс триватиме 12 тижнів і складатиметься з 25 лекцій і п’яти практичних завдань. Програма створена таким способом, щоби студенти могли зрозуміти ринок цифрових продуктів і відшукати своє місце на ньому, познайомитися з повним циклом процесу запуску продуктового ІТ-бізнесу, дізнатися тонкощі, які дозволять працювати продукту ефективно й розвинути навички комунікації та менеджменту. Навчання супроводжуватиметься нетворкінгом й індивідуальним зворотним зв’язком від лекторів, пояснили організатори. 

Подати заявку на навчання на курсі можуть усі охочі до 22 сепрня. Після відбірковий тесту, практичного завдання й співбесіди, оберуть 40 студентів, які зможуть пройти навчання.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі