Українська IT-компанія SoftServe запускає програми з дуальним навчанням в університетах Києва, Харкова та Дніпра.

Це програми підготовки ІТ-фахівців, у межах яких студенти зможуть працювати з менторами SoftServe, відвідувати мотиваційні лекції про роботу в ІТ та поглиблені технічні курси. Із третього курсу навчання студентів інтегруватимуть у роботу SoftServe із реальними проєктами. За виконання робочих завдань у компанії університет зараховуватиме студентам бали за навчальною шкалою оцінок.

Елементи дуальної освіти з вересня 2022-го з’являться на трьох спеціальностях у Києві, Харкові та Дніпрі в таких університетах:

  • КНУ імені Тараса Шевченка, факультет комп’ютерних наук та кібернетики, спеціальність «Комп’ютерні науки»;
  • Харківський політехнічний інститут, Інститут комп’ютерного моделювання, прикладної фізики та математики, спеціальність «Комп’ютерні науки»;
  • Дніпровська політехніка, кафедра програмного забезпечення комп’ютерних систем, спеціальність «Інженерія програмного забезпечення».

Програми дуального навчання SoftServe уже працюють у Львові університетах, як-от: Львівська політехніка, ЛНУ імені Івана ФРанка та IT STEP University.

Набір на освітні програми розпочнеться згідно з правилами загальної вступної кампанії із 29 липня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Українська IT-компанія Genesis разом із Meta запускає безоплатну міжнародну навчальну програму для топменеджерів і фаундерів технологічних стартапів. Програма триватиме 2 місяці в онлайн-форматі. Підприємців навчатимуть створення, управління та масштабування бізнесу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі