У Києві біля станції «Дружби народів» відкрили новий заклад AYO, де пропонують  бургери, кебаби в лаваші та неаполітанську піцу за демократичними цінами. AYO означає «так» у перекладі з вірменської, тож концепт ресторану звучить як «AYO, готуємо, як для себе!»

Заклад відкрили Володимир Аганесян, який керує мережею Shashlikyan, та Айк Бадалян, який багато років був шеф-кухарем ресторанів «Караван», «Смородина» та «Тандир».

Піца

Піцу в AYO готують із ферментованого тіста, яке замішують із чотирьох видів борошна, зокрема трьох видів італійського, і витримують мінімум 48 годин. Кухарі закладу говорять, що визначити якість тіста, із якого зроблена вже приготована піца, дуже просто: натисніть пальцем на бортик – правильне тісто, як пружина, повернеться до попереднього вигляду.

Бургери та кебаб

Для бургерів і кебабів в AYO ретельно підбирають м’ясо та готують фірмові соуси. Команда стверджує: «Якщо це не буде найсмачнішою їжею у вашому житті, то точно запам’ятається».

Ціни

Бургер із ягнятиною – 239 гривень
Кебаб із яловичиною – 120 гривень
Англійський сніданок – 129 гривень
Піца «Маргарита» – 169 гривень

«Ми цінуємо час наших гостей, під час замовлення даємо пісочний годинник на 5 хвилин, і якщо не встигаємо за цей час видати страву, то гість отримує її за 1 грн. Звичайно, швидкість приготування страви не впливає на якість і смак», – каже засновник Володимир Аганесян.

«В AYO ми дотримуємося системи та принципів Кайдзен, тому зможемо завжди дивувати гостей нашими стравами», – додає Айк Бадалян.


Коли

9:00–20:30 (будні)

10:00–20:30 (вихідні)

Де

м. Київ

вулиця Драгомирова, 8-А


Хочу ознайомитися з меню в AYO

Матеріал підготовлено за підтримки AYO pizza burger kebab