Supernatural Wine Festival проведуть 1 червня у Garage, що на вулиці Межигірській, 82. Це уперше з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. 

«Це як велика дегустація натурального вина з лекціями про вино й ментальне здоровʼя (не питайте, а йдіть слухати) та знайомствами. Їжа буде теж, бо без неї багато не продегустуєш», – анонсують у команді. Тут обіцяють вино від Sabotage Wine, Goodwine та Bad Boy.

Квитки уже можна придбати за посиланням, а їхня вартість становить 2 000 гривень. Вони доступні лише в одному форматі: можна буде продегустувати абсолютно все й отримати персональний келих, кажуть організатори. 10% від прибутку передадуть благодійному фонду «Лапка Дзиґи».

   

Коли

1 червня о 12:00

Де

Garage
вулиця Межигірська, 82

Скільки

2 000 гривень

   

Фестиваль чаю Kyiv Tea Festival проведуть на території київської галереї «Лавра» 18 й 19 травня. На відвідувачів чекають дегустації понад 300 видів чаю, чайні церемонії, маркет фермерських продуктів і ярмарок виробів від українських керамістів, а також лекції від чайних експертів зі сфер бізнесу, філософії, культури й науки.

   

Фестиваль Coffee, Books & Vintage проведуть у Львові 11 й 12 травня у !FESTrepublic. Тут пройдуть національні кавові чемпіонати, зокрема з обсмажки кави, лате-арту й приготування в джезві, а також «кава й алкоголь». Також анонсують кав’ярні, кондитерські й фудкорт, трохи музики й стендапів.

Обкладинка й фото: Supernatural Wine Festival