YouTube-шоу «Бажаю смачного», де військовий разом із цивільними тестує сухпайки, запустили «Армія TV» (Військове телебачення України).

Під час випусків дегустуватимуть українські й закордонні сухпайки. Ведучий шоу – молодший сержант Володимир Кравчук.

Гостя першого випуску – співзасновниця «Дикого театру» й ведуча «Ебаут» і «Телебачення Торонто» Ярослава Кравченко, яка тестує «сухпай вікінгів» зі Швеції.

«Ви, звісно, уже могли бачити огляди сухпаїв від військових. Зазвичай їх цікавлять дуже практичні речі. Або бачили, як сухпаї куштували цивільні ютубери, для яких це просто весело. Ми ж в цьому проєкті вирішили поєднати досвід військових і цивільних, – розповідають у команді проєкту. – І цього разу розпаковка сухпая стала ще й приводом поговорити про різницю їхніх досвідів і сприйняття реальності навіть у питаннях їжі. Це важливо, особливо в наш час, коли будь-який цивільний має бути готовий стати воїном».

   

Команда «Армія TV» складається з кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони з перших днів повномасштабної війни на різних напрямках і в різних підрозділах, більшість має бойовий досвід. До повномасштабного вторгнення люди з команди працювали операторами, режисерами, ведучими, редакторами, а тепер поєднують військову службу з медійною роботою.