Заклад кримськотатарської кухні «Чіберечна від Селям» від ресторатора Алекса Купера починає роботу у Львові на вулиці Лесі Українки. 

 

 

«Чіберечну від Селям» називають «сестринським проєктом» ресторанів кримськотатарської кухні «Селям», що працюють у Києві та Львові.

У меню – виключно кримськотатарські страви «в адаптованій до сучасного міста подачі». Пропонують, зокрема, чібереки та янтики, а також м’ясо з печі та страви для компаній, які можна замовляти «в стіл». 

З меню:

Чібереки – від 85 гривень

Янтики – від 85 гривень

Мезе – від 65 гривень

Баклажан кебаб – 295 гривень

Долма з телятини – 295 гривень

Кебаб із баранини – 230 гривень

Лагман – 195 гривень

Нуга – від 75 гривень

В інтер’єрі зробили акцент на натуральне дерево. Під стелею тут створили декоративну композицію із сухою виноградною лозою.

Дизайн розробляла студія Альони Бондар I’m Design. А посуд для подачі страви створила київська керамічна студія Sholomitska.

Загалом у закладі 36 посадкових місць, в теплу пору року працюватиме також літня тераса. 

При оплаті пропонують залишати «бойові» на протезування та реабілітацію українців в Superhumans Center.

 

Раніше в цьому приміщенні працював заклад Bruno.

   

Алекс Купер – ресторатор та засновник закладів «Молодість»Kyiv Food MarketShalomAvi та Selyam.

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві за лютий 2024 року. 

   

КОЛИ:

12:00–22:00

ДЕ:

Львів
вулиця Лесі Українки