Гастростудію Senses Chef Table у Львові відкрив американець Роберт Нуї, який протягом 22 років служив в армії США, а тепер керує благодійним фондом UA Lifeline.

«Роберт розпочав благодійну місію в Україні, заснувавши власний фонд. Його команда волонтерів, ризикуючи, проникає в міста підвищеного ризику, надаючи допомогу тим, хто її найбільше потребує. [...] Тепер Роберт відкриває нову главу своєї місії – гастростудію в центрі Львова. Гастростудія – це не просто про їжу. Це об’єднання шефів із різних кінців світу, де буде розвиватись українська гастрокультура. А найважливіша місія – збір коштів на допомогу українській армії й постраждалим», – коментують The Village Україна в закладі.

Заклад спеціалізується на званих вечерях із шеф-кухарями. Першу з них провели з акцентом на тайські страви на початку лютого, запросивши шеф-кухаря Тома Кетлі.

Меню щоразу змінюється залежно від тематики вечора, меню й шеф-кухаря. Ціна однієї вечері зазвичай становить близько двох тисяч гривень, кажуть у закладі.

У гастростудії організовують різні події: від ексклюзивних вечірок до покерних вечорів під чиказьку піцу й гри в настільні ігри. Для цього також запрошують диджеїв і влаштовують фотосесії.

Де

місто Львів

вулиця Галицька, 15 (квартира 6)

   

Азійські, середземноморські й грузинські страви: зібрали 20 закладів, які відкрили у Львові за зиму.

обкладинка й фото: Senses Chef Table