Ресторан італійської й американської кухні Mimosa Brooklyn Pizza відкрили в центрі Одеси.

 

 

Це заклад, який київські ресторатори Ігор Сухомлин і Валерій Гальперін («Автостанція», Fish & Pussycat, «Зустріч») відкрили з одеськими партнерами. Перший Mimosa Brooklyn Pizza відкрили у 2017 році на вулиці Басейній.

У закладі можна скуштувати піцу з гострим медом (295 гривень), пармою і вʼяленою вишнею в портвейні (320 гривень), грушею й горгонзолою (305 гривень). Також є закуски, основні страви й десерти.

З меню:

Піца з куркою, броколі й копченим халапеньо – 295 гривень

Піца «Польпете з ягняти» – 355 гривень

Піца з гливами й білими грибами – 380 гривень

Піца «Карпачо» – 385 гривень

Різото з запеченим гарбузом і сиром горгонзола – 255 гривень

Равіолі з сомом – 275 гривень

Курячий паштет із трюфельним медом – 195 гривень

Тут також готують балтійський (220 гривень) й іспанський сніданок (205 гривень), яйця «Бенедикт» на круасані (245 гривень). Серед напоїв пропонують натуральні чаї, лимонади, міцний алкоголь й авторські коктейлі.

 

 

 

Ресторан Mimosa Brooklyn Pizza також відкрили в Черкасах.

   

Коли:

09:00–22:00

 Де:

місто Одеса,

вулиця Гаванна, 6

 ТЕЛЕФОН:

099 647 77 21