Заклад Bee’s Knees відкрили на фасаді Бессарабського ринку. Він спеціалізується на хот-догах, хешбраунах і поєднанні смаків у страви формату вуличної їжі.

«Дизайн закладу ґрунтується на багатошаровості світу, що дозволяє пізнати себе в умовах зміненої реальності», – зазначають у коментарі The Village Україна. Однією з основних деталей інтер’єру є дзеркальна стіна, у якій застрягли астероїди. Вона символізує важливість кожного моменту й усвідомлення себе в ньому. Скульптури в просторі розповідають про необхідність пошуку рівноваги й поєднанні форм створених людиною й природою.

В основному меню закладу хешбрауни, зокрема з яловичиною, скремблом, в’яленими томатами й соусом чедер (270 гривень), а також сирник з арахісовим кремом, вишнею й фісташкою (220 гривень). Можна скуштувати хот-дог з томленою яловичиною, карамелізованю цибулею, камамбером, вишневим компоте, соусами бешамель з трюфельною олією й блучіз (260 гривень).

З меню:

Хешбраун із телятиною, грибами, соусом бешамель з трюфельною олією й пармезаном – 290 гривень

Хешбраун із камамбером, трьома видами грибів, соусом блучіз – 320 гривень

Хешбраун нісуаз з яйцем, стручковою квасолею, броколі, зеленим горошком, шпинатом, оливками, крем-сиром і копченою скумбрією – 230 гривень

Хот-дог із креветкою, крем-сиром, оливковим пате, салатом айсберг, шпинатом, песто, ікрою оселедця, нитками чилі й лимоном – 340 гривень

Хот-дог курячий із соусами манго-карі, трюфельним і сирним, салатом айсберг і коул-слоу, перцем халапеньо – 260 гривень

Заклад відкрили партнери Ярослав Солодкий і Влад Гушель, а бренд-шеф проєкту – Макс Колодін, який є засновником Match

Раніше в цьому приміщенні на Бессарабському проїзді працювали заклади Meatbusters і «Хлібний».

   

 Коли:

10:00–22:00

 Де:

Бессарабська площа, 2