McDonald's відкрив новий ресторан мережі біля мосту Патона, на бульварі Миколи Міхновського. Це вже 101-й ресторан мережі, що працює в Україні.

Новий заклад має площу 444 м². Він може вмістити до 84 гостей у залі та ще 36 на терасі. «У цьому McDonald's уперше в Україні втілений особливий дизайн, що завдяки круглим формам символізує інклюзивність, створює відчуття єдності та запрошує до спілкування, адже нині зв’язок між людьми як ніколи важливий», – кажуть у McDonald's.

У закладі розмістили 10 терміналів самообслуговування. Ресторан і доставка McDonald's працюватимуть з 07:00 до 22:00, а McDrive – 07:00 до 23:00.

   

Із 2001 року на цій локації працював ресторан індійської кухні Bombay New Palace. Заклад припинив роботу поблизу мосту Патона в 2021 році, нове приміщення для нього знайшли на бульварі Лесі Українки.

   

Загалом після початку повномасштабного вторгнення в Україні вже відновили роботу 100 ресторанів McDonald’s. Графік роботи й актуальний статус закладів можна подивитися за цим посиланням.

У вересні мережа відкрила новий ресторан у Вишгороді на Київщині, а в липні McDonald’s запустила заклад біля автотраси «Київ – Чоп». Він розташований на шляху з Києва до Житомира, за 11 кілометрів до міста. Перший заклад біля автотраси McDonald’s відкрив на Бориспільській трасі під Києвом восени 2021 року.