Восьмий ресторан McDonald’s запустили у Львові на вулиці Зелена, 147-А. Це другий заклад мережі, який відкрили в місті після відновлення роботи McDonald’s в Україні. Обидва ресторани розташовані в Сихівському районі.

Новий McDonald’s має площу 485 м² і є одним із найбільших закладів мережі в Україні. Усередині можуть розміститися 123 людини, також доступні 144 місця на терасі.

У ресторані працюють десять терміналів самообслуговування для замовлень у залі. Також облаштували модернізовані цифрові дисплеї в зоні McDrive, відзначають у пресслужбі мережі.

 

 

Ресторан і McDrive працюватимуть з 07:00 до 22:30. Крім того, з 07:00 до 22:00 буде доступна доставка через послугу McDelivery.

Під час повітряної тривоги ресторан зачиняється, як інші заклади мережі. Роботу відновлюють приблизно через годину після скасування тривоги. 

   

Загалом після початку повномасштабного вторгнення в Україні вже відновили роботу 99 ресторанів McDonald’s. Графік роботи й актуальний статус закладів можна подивитися за цим посиланням.

   

У вересні мережа відкрила новий ресторан у Вишгороді на Київщині, а в липні McDonald’s запустила заклад біля автотраси Київ – Чоп. Він розташований на шляху з Києва до Житомира, за 11 кілометрів до міста. Перший заклад біля автотраси McDonald’s відкрив на Бориспільській трасі під Києвом восени 2021 року.

Фото й обкладинка: McDonald’s