Community Cafe із сучасною українською веганською кухнею від команди «∄ Клубу на Кирилівській» і K41 Community Fund відкриють 15 грудня.

«Місце від комʼюніті для комʼюніті, майданчик для промоутерів і митців з акцентом на нетанцювальній музиці», – описують концепт у закладі.

Їжу в закладі описують як «доступну, зрозумілу, смачну, але цікаву». Пріоритетом у закладі називають «збереження доступності навіть у скрутні часи завдяки відкритій політиці й низьким цінам».

«Можна сказати, що кулінарний концепт кафе – це розвіювання міфів про українську кухню. Веганська кухня для мене не лише про обмеження від продуктів тваринного походження. Це можливість трансформувати традиційні страви й використовувати рослинні продукти, додавати до них нові смаки й відчуття», – коментує шеф-кухарка Community Cafe.

Community Cafe також запускає концепт щонедільних виступів B-Sides із фокусом «на розкритті іншої сторони артистів і їхніх музичних смаків». Перша подія відбудеться 17 грудня разом із Ketia, Dandy Jack і Dimitris. До проєкту вже долучилися 20ft Radio, формації Alter, Module і Fusion.

Community Cafe також оголошує open call для візуальних артистівпромоутерів і музикантів, які хотіли працювати із закладом. «Ми відкриті до концертів, лекцій, виставок й інших форматів камерних подій», – кажуть у команді Community Cafe.

Коли

18:00–22:30 (пʼятниця-неділя)

Де

вулиця Кирилівська, 45

   

Відкриття Community Cafe від «Клубу на Кирилівській» у тестовому режимі відбулося 10 червня. Заклад працював у режимі попапу щосуботи, з диджеями й літньою терасою. Офіційне відкриття планували на середину липня, але перенесли на грудень.

   

Редакція The Village Україна підбиває підсумки року, розповідаючи про всі ресторани й кафе в Києві, які ми висвітлили впродовж 2023 року.