Заклад Union Bistro зі сніданками, кавою й вином запрацював у тестовому режимі на Подолі. Із собою можна придбати натуральне вино, масло й шоколад власного виробництва.

«Кирилівська історично була індустріальною вулицею [...] За останні роки вона дедалі більше трансформується в новий креативний кластер: з’являються офіси дизайн-студій й IT-компаній, клуби. Union Bistro стане місцем перетину всіх цих людей», – кажуть у команді закладу.

З меню:

Веганcька паста з томатно-кокосовим соусом – 280 грн

Сашимі тунця в соусі понзу із зеленим маслом – 265 грн

Вівсянка з витриманим сиром, пармезановими чипсами і трюфельною олією – 185 грн

Бургер із мармурової яловичини з сиром чедер і свіжими овочами – 345 грн

Над дизайном Union Bistro працювало бюро AKZ Architectura (Hanh Cafe & Market, «Київгаз»). В інтерʼєрі поєднали відреставровані вінтажні й нові меблі, а також скляні світильники з надувними лампами.

«Дзеркала, розташовані в ритмі по обидва боки сидіння, віддзеркалюють інтерʼєр, створюючи глибокий і захопливий простір», – каже співзасновник AKZ Architectura Артем Вахрін.

Коли

10:00–20:00

Де

вулиця Кирилівська, 37-А

   

Нові заклади на Подолі, Русанівці й «Лівобережній»: ось 25 закладів, які відкрили в Києві в жовтні.