Ресторан «Різотто смажить паелью» почав роботу біля Галицької площі (раніше – площа Перемоги) в Києві, на розі бульвару Тараса Шевченка й вулиці Саксаганського.

У меню поєднали страви італійської й іспанської кухонь: тапас, пасту, страви з морепродуктів і піцу. Також у закладі готують сніданки, салати, супи й десерти. До страв пропонують настоянки власного виробництва, авторські й класичні коктейлі, розливне ігристе вино.

З меню:

Сирники – 150 грн

Тапас з овочами – 50 грн

Томатний суп – 240 грн

Салат з хамоном і грушею – 275 грн

Паста з креветками й мідіями – 295 грн

Ризото з грибами – 275 грн

Піца «Маргарита» – 195 грн

У приміщенні є загальна зала, а також окремий простір на шість персон. В інтерʼєрі використали декор ручної роботи – стилізовані італійські маски, рифлену мозаїчну штукатурку й старовинні кавоварки.

   

коли

10:00–22:00

де

бульвар Тараса Шевченка, 37/122