Київський ресторан Mirali до другого дня народження закладу проведе вечірку зі стравами від восьми шеф-кухарів з різних міст України, а також Німеччини.

Святкування відбудеться 9 листопада. Страви готуватимуть: Сергій Хегай («101»), Андрій Мацюта (Hay Hotel), Юрій Нікітюк (Nunu), Олександр Йоурз (Yourz Space Bistro, Yourz Asia Bar), Антон Яцук (Mirali), Ілля Сьомін («Спельта», Pie Spot), Олексій Краковський і Міша Олма. «Міша Олма з Берліна – наш друг та шеф, з яким ми робили попап-вечерю в лісі, де готували всі страви на вогні», – розповідають The Village Україна шеф Міралі Ділбазі та бренд-менеджерка Олена Лисицька.

 

 

Меню сніданків діятиме в необістро з 09:00 по 12:00, а з 12:00 до 22:00 пропонуватимуть спеціальне меню а-ля карт і дегустаційний сет з восьми страв, по одній від кожного з шефів. Ціна сету становитиме 2 800 гривень.

Шеф-кухарі приготують по дві страви за власними рецептами. Гостям також запропонують нову добірку натурального вина, зокрема, ексклюзивні та рідкісні вина з власної колекції.

 

 

До дня народження закладу підготували спеціальний мерч: постери, футболки й шопери з ілюстраціями шефів і лайнапом. Дроп можна буде придбати тільки в день заходу офлайн.

Забронювати столик із двогодинним слотом можна за посиланням або за номером телефону: 050 345 0187.

   

Ресторан Mirali від шеф-кухаря Міралі Ділбазі відкрили в гастрохабі Garage у листопаді 2021 року. The Village Україна стежив за запуском ресторану і розповідав, чому це головне відкриття 2021 року в ресторанному бізнесі України.

До 24 лютого 2022 року Mirali встиг пропрацювати неповні три місяці. В інтервʼю керівники розповідали про волонтерську роботу Mirali під час війни, а також серію благодійних вечер у Німеччині й Австрії та резиденцію в нью-йоркському ресторані Fulgurances Laundromat.