Японське бістро Tuk Tuk почало роботу в Черкасах.

 

Це заклад від власників Kim Bar, де подають страви японської, тайської, китайської і в’єтнамської кухні, серед яких роли, рамен, кацу сандо, курка карі, сашимі.

З МЕНЮ: 

Рис кокосовий із манго й лайом – 145 гривень

Яєчня карі із зеленню – від 160 гривень

Креветки в темпурі з соусом із манго й чилі – 245 гривень

Салат із огірком і хрумкою куркою – 135 гривень

Холодний суп із васабі й шпинатом – 199 гривень

Баклажан у кисло-солодкому соусі – 224 гривні   

Безалкогольний коктейль Eastern Melody – 135 гривень

Коктейль Barberry Sour – 185 гривень

Бананове капучино  – 90 гривень

«Нам завжди не вистачало в Черкасах автентичної і якісної азійської кухні, тому ми вирішили її створити», – коментують The Village Україна в закладі.

 

Бренд-шефом закладу став Євген Мензелевський, який запускав київські заклади Slurp і Whai Thai, а за коктейльну карту відповідає Дмитро Дред (BAO, NAM).

   

Коли                                Де                                     Instagram

10:00–22:00                       вулиця Лазарєва, 4