Бістро «Спельта» на Ярославській запустило меню з фірмовою піцою та перейшло на новий режим роботи. Відтепер щодня працюють не до 15:00, а до 19:00: із 08:00 до 12:30 пропонують випічку та сніданки, а обіди й піцу – з 13:00 до 19:00.

Співзасновник Ілля Сьомін називає новий рецепт піци «апіца» та «абсолютно новим на київській піца-арені». «Апіцу готуємо в стилі Нью-Хевен з тіста на заквасці з двох видів борошна вищого ґатунку. Супер-тонка та хрумка, наче крекер, піца діаметром 40 сантиметрів з великою кількістю начинки та без бортів», – розповідає The Village Україна Сьомін.

у меню: 

«Апіца Київська» – 411 грн

«Апіца Сальсіччіа»  – 444 грн

«Апіца Дніпровська»  444 грн

«Апіца Фламенкюхе» – 444 грн

Також до меню додали «Борщ із корн біф», який подають із намазкою із соленого сала та сметаною.  «Борщ варимо на бульйоні з яловичих кісток з додаванням квасолі та міксу сухофруктів»,  додає Сьомін. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Спельта» – це новий заклад від засновників Pie Spot Іллі Сьоміна та Ольги Гринчук у форматі бістро-пекарні на Подолі. Відкриття було наприкінці грудня 2022 року. Про новий формат, альтернативу авокадо-тостам і запуск під час повномасштабної війни говорив із співвласниками закладу головний редактор The Vіllage Україна Ярослав Друзюк. Читайте матеріал за посиланням

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.