Ресторан італійської кухні й винний бар Casa Lora відкрили на Оболоні, біля парку «Наталка». Це заклад від власників Trattoria №5 на Печерську.

«Лора – це наша далека родичка з Італії. Усі ми в ресторані  велика італійська родина, яка живе в Україні. Тому офіціанти, адміністратори, кухарі – це «кузен Андрій», «троюрідна тітка Юля», «двоюрідна сестра Наталя», – розповідають у закладі.

За легендою закладу, інтерʼєр облаштували в старому будинку Лориної бабусі Франчески. Тут є веранда (перша зала, з кавовим куточком, вентиляторами під стелею й вінтажними італійськими вітражами у вікнах), вітальня (з бібліотекою, друкарською машинкою, каміном і колекцією канделябрів на стіні), будуар (особливий столик біля вікна, з яскравими стільцями, пальмою й канарками), бар (з вином, яке ллється прямо з мідних кранів і з розписом на стелі) і їдальня.

У закладі готують сніданки, супи, основні страви, піцу, випікають хліб, наливають вино й каву. 

«Хліб: печемо самі один вид  наш фірмовий, солодовий із фенхелем. Продаємо як цілу хлібину з собою, так і маємо в меню страву  хліб з маслом і в’яленими томатами. Дуже радимо гостям на сніданок до фільтр кави. Або до келиха вина», – додають засновники. 

у меню:

Круасан з лососем – 260 грн

Шакшука по-італійськи – 120 грн

Фрітата з креветками, шпинатом, томатами й моцарелою – 220 грн

Солодка вівсянка зварена на мигдалевому молоці – 90 грн

Солоні сирники – 190 грн

Шпинатна паста з грибами й трюфельною олією – 280 грн

Чорні фетучині з фуа-гра й білими грибами – 450 грн


Коли

10:00–22:00

Де

м. Київ

вулиця Володимира Івасюка, 6 

телефон

093 77 37 731


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.