Ресторан середземноморської кухні Porto Maltese Restaurant запрацював на бульварі Лесі Українки.

Як пояснюють власники, ідея закладу полягала в тому, щоби створити атмосферу середземноморського містечка в «діловому центрі столиці».

У меню різні види молюсків і риби, зокрема морський язик, барабулька, крила ската, восьминіг.

Гості можуть самі вибрати, як саме їх приготувати: зробити соте, суп, на грилі або ж «по-домашньому в солі». За процесом приготування можна спостерігати завдяки відкритій кухні.

Крім того, можна скуштувати страви з мʼяса, солодкі десерти, свіжоспечений хліб або спробувати напої. Заклад має велику алкогольну карту, а до кожного замовлення сомельє заклади може допомогти вибрати вино.

З меню:

Гуакамоле зі стружкою з тунця – 340 грн

Карпачо з сібаса і лосося – 385 грн

Тартар із тунця – 470 грн

Брускети з томатами й базиліком – 155 грн

Цезар – 310 грн

Запечений камамбер із трюфельним медом – 315 грн

Паелья – 895 грн

Устриці «Спесіаль №2» – 185 грн

Мінестроне – 180 грн

Восьминіг – 720 грн

Крило ската – 240 грн

Стейк «Порто» – 340 грн

Цитрусовий лимонад – 175 грн

Еспресо – 65 грн

Капучино – 95 грн

Porto Maltese має дві великі зали, які поєднує зона «рибного базару» зі свіжою рибою й літня тераса.

Зали прикрасили білими декоративними вітрилами кораблів, на одній зі стін зобразили кита з «Історії тварин» Конрада фон Геснера. Одразу за цією стіною зберігають пляшки вина. Світильники стилізували під медуз.


Коли

11:00–22:00

Де

м. Київ

бульвар Лесі Українки, 30–В

телефон

068 746 88 88


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Milk Bar, One Love й Idealist відкрили на Центральному залізничному вокзалі Києва. Розпитали, навіщо і як це працює.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: Porto Maltese Restaurant