«Укрзалізниця» тестує меню десертів від Milk Bar у потязі «Київ» «Хелм» (№23/24).

Під час тестування в потягах можна буде спробувати брауні, шоколадне й арахісове печиво, пряники. Солодощі вже доступні на цьому маршруті.

«Уперше якісні десерти від українського виробника стануть доступними в потягах «Укрзалізниці», – коментує перевізник.

Засновниця Milk Bar Анна Козаченко розповіла The Village Україна, що заклад пишається такою колаборацією: «Укрзалізниця» зараз lovemark для всіх, і їхній рівень енергії й швидкість змін вражають і захоплюють. Й оскільки, познайомившись із командою, ми зрозуміли, що в наших компаніях схожі цінності, вирішили об’єднатися, щоб зробити перебування пасажирів у потягах ще комфортнішим і смачним. Milk Bar – це завжди про якісний продукт. Ми не використовуємо жодних стабілізаторів і хімічних елементів, тому якісні солодощі тепер можна скуштувати й у потягах».

Вона додала, що Milk Bar адаптуватиме продукцію під час пілотного проєкту, щоб усе вийшло «логістично правильно» й зручно.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У приміщенні Центрального залізничного вокзалу Києва відкрили заклади мережі кав’ярень One Love Coffee й Idealist. Редакція The Village Україна розпитала в закладів і представників «Укрзалізниці» про рішення відкрити кафе на вокзалі й зміну іміджу «УЗ».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі