Ресторан сучасної української кухні «Товста качка» відкрили на Прорізній.

Це заклад від президента асоціації шеф-кухарів України Ігоря Брагіна, його сім’ї й друзів. «У нашому ресторані переплетені традиції й майбутнє у вінок сучасної української кухні», – кажуть засновники.

Інтер’єр ресторану виконаний у сучасному стилі з елементами української символіки. На одній зі стін ресторану розмістили карту України з винних пляшок.

У «Товстій качці» готують «традиційні страви, вишукані у своїй презентації». Борщ, наприклад, подають з чорною смородиною, а рибну юшку – із чаркою горілки. 

у меню:

Деруни з яловичим язиком і грибною підливкою  138 грн

Запечений молодий сир із трюфельним морозивом – 198 грн

Борщ із чорною смородиною, квасолею й ребрами – 168 грн

Качка з печі в глазурі з ягідного квасу – 78 грн (100 г)

Вареники з качиною печінкою – 228 грн

Котлета по-київськи з качки – 268 грн

Ресторан «Товста качка» працює також на доставку. 


коли

11:00–22:00

Де

м. Київ

вулиця Прорізна, 15А

телефон

096 949 66 99


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Редакція The Village Україна розповідала про всі ресторани й кафе, які відкрили в Києві впродовж 2022 року.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.