Кав’ярню «Бакара кава» зі сніданками весь день і магазином натурального вина відкрили в Чернівцях.

«Бакара кава» на Проспекті – це друга кав’ярня в напрямі спешлті кави (першу відкрили в липні 2021 року). Стіну кав’ярні прикрашає велика картина «Спека» української художниці Ольги Воронцової із Запоріжжя.

«Для нас ця картина несе дух повної свободи й енергію молодості. Споглядаючи її хочеться діяти, жити й усміхатися. Мимоволі згадуєш про свою волю бути ким хочеш і де хочеш. А ще це справді спека»,  підкреслює співзасновник мережі Василь Яворський.

Окрім картини, родзинкою закладу є бар, який продовжується в комунальний столик, зроблений повністю з переробленого пластику.

У «Бакара кава» використовують каву власної обсмажки спешлті сегменту, контролем якості якої займається Q-грейдер Руслан Карелашвілі. 

Також тут можна випити або придбати натуральні вина від Roots і Sabotage Wine«Зараз винна карта досить коротка, проте функціональна. У нас діє формат, за яким пляшку вина можна придбати за ціною полиці магазину (тобто зовсім без націнки закладу)», – розповідає амбасадор кав’ярні й сомельє Микола Гелич.

За меню відповідає Богдан Лазоренко («Асамблея», Pure & Naive). Основу меню складають сніданки, які можна замовляти весь день, також мелт-сендвічі, боули й стартери, які доповнюю історію з натуральним вином.

У меню:

Еспресо – 45/60 грн

Капучино – 55/75 грн

Капучино на рослинному молоці – 75/95 грн

Фільтр кава – 55/70 грн

Вівсянка з манго-пюре і ягодами – 125 грн

Авокадо-тост – 185 грн

Великий сніданок із беконом – 225 грн

Бріош-скрембл із креветкою й кукурудзою – 205 грн

Сніданок з курочкою й хумусом – 175 грн

Мелт-сендвіч з куркою – 190 грн

Вина – 125/145/165 грн за 125 мл


Коли

08:00–23:00

Де

м. Чернівці

проспект Незалежності, 94



Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.