Перший ресторан грузинської кухні «Мама Манана» у Львові запрацював на площі Ринок, 39. Ресторан має два поверхи, декілька тематичних залів і літню терасу.

Заклад відкрили замість ресторану «Мама Манана», який раніше працював у прифронтовому Харкові.

У меню – різні види класичних страв грузинської кухні хачапурі й хінкалі, десерти, супи, алкогольні й безалкогольні напої.

М’ясні страви готують в автентичній печі тоне на вишневому або яблуневому вугіллі, а каву по-сухумськи варять у кварті на піску з передмістя Батумі – Урекі.

З меню:

Аджарулі з лисичками – 275 грн

Кубдарі з бараниною – 217 грн

Метевзе зі слабосолоним лососем – 295 грн

Хачапурі з жульєном – 260 грн

Хачапурі «Манана» з яловичиною, свининою, сиром сулугуні та помідором – 255 грн

Хінкалі з бараниною – 175 грн

Харчо – 167 грн

Десерт Багратіоні – 155 грн

Пахлава з волоським горіхом – 175 грн

«Чизкейк емігрантів» – 175 грн

Кахетинське червоне вино – 95 грн

Чача Khareba – 750 грн

Заклад розташований у замку-особняку Толочковської 17 століття, який слугував королівським монетним двором. Згодом там оселився галицький художник-монументаліст у стилі бароко Станіслав Строїнський.

Будівля Толочківської – це пам’ятка архітектури модерної доби і є спадщиною ЮНЕСКО.

Кам’яниця будівлі оздоблена плафоном з орнаментальним розписом. «Це єдиний в архітектурі Львова зразок декоративного живопису», – кажуть власники.


Коли

09:0021:00

Де

м. Львів,

площа Ринок, 39

телефон

095 300 1937


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Це шостий ресторан «Мама Манана» в Україні, інші пʼять працюють у Києві.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.