У супермаркетах мережі «Сільпо» від 24 вересня пригощатимуть світлим лагером «Чернігівське», яке було зварене в різних країнах світу на підтримку України. 

Пиво можна буде отримати за «символічну ціну» 10 копійок, але тільки дві пляшки на чек. За кожну наступну доведеться заплатити 100 гривень, які перераховуватимуть на благодійність в організацію Caritas International.

Компанія «Abinbev Efes Україна» запустила виробництво «Чернігівського» у Великій Британії, Бельгії, Німеччині, Нідерландах, Італії, Франції, Польщі, Данії, Австрії, Швейцарії, Сполучених Штатах, Канаді, Колумбії й Бразилії. Увесь прибуток від продажів пива в цих країнах перераховують на гуманітарну допомогу Україні.

«Таким способом ми розповідаємо світові про українську культуру пивоваріння, український бренд пива, а також нагадуємо про те, що в Україні тривають бойові дії й українці потребують допомоги та підтримки», – кажуть в Abinbev Efes.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Київська броварня створила пиво на підтримку митців і діячів культури. Увесь прибуток від продажу напою перераховуватимуть митцям, «які захищають Україну зі зброєю в руках».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка й фото: «Abinbev Efes Україна»