Ресторан паназійської кухні Kitsa відкрили в Одесі, неподалік оперного театру.

«Сам собою формат Kitsa є досить не звичайним, поєднуючи паназійське бістро на першому поверсі й музичний простір з авторськими коктейлями на другому. Концепція закладу присвячена мистецтву, культурі та творчості, а натхненням для неї послужив Баухауз – найпомітніше явище у дизайні й архітектурі XX століття», – кажуть у закладі.

Інтер’єр Kitsa створила дизайнерка й художниця Ксенія Каневська. Картини, представлені в закладі, теж її. Айдентика закладу вирізняється геометричними формами й мінімалізмом зі східними нотками. Символ – буква K всередині «колеса культури» – відсилає до знаку сонця, найбільш характерного для Японії. А слоган ресторану: inspiration is everywhere («натхнення всюди»).

«Шефи Kitsa готують сучасні паназійські страви у власній інтерпретації з використанням локальних продуктів на відкритій кухні, де гості можуть поспілкуватися з ними, обговорити інгредієнти й рецепти. Окрім оригінальної їжі й напоїв, на відвідувачів чекають чайні церемонії, дегустації, творчі ініціативи й івенти», – підкреслили у Kitsa.

у меню:

Боул із лососем, бріош, шпинат, чері – 198 грн

Бріош із курчам на відкритому вогні, м’яте авокадо, понзу – 152 грн

Едамаме на відкритому вогні, чилі – 97 грн

Мідії в соусі том ям, марсала – 194 грн

Спрінг-рол із качкою по-пекінськи – 182 грн

Хрусткий баклажан із судаком – 168 грн

Донбурі з курчам – 174 грн


Коли

09:0021:00

Де

м. Одеса,

вулиця Грецька, 32

телефон

067 888 32 32


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.