На вулиці Ярославів Вал почав роботу бістро-бар Suite 13.

Заклад запустила консалтингова компанія Bureau Business Ideas, серед проєктів якої бар-кав'ярня Brewtiful.

Команда каже: щоб створити бар, «який не хочеться залишати», їм знадобилося три роки.

Над дизайном працювала архітекторка Анна Рябова: його описують як «витриманий стиль мармуру, сталі, що не іржавіє, натурального дерева, з лаконічними деталями інтер’єру й меблів».

Назву suite запозичили з готельної справи: там сьютами називають поліпшений номер з високим рівнем дизайну. Номер 13 натякає на поверх, який у більшості готелів відсутній.

Концепцію меню створив Юрій Нікітюк (колишній шеф Wine Love, співзасновник Once Upon A Time), а як шеф відповідає Влад Кіндер. У будні сніданки можна замовити до 12:00, а у вихідні – до 14:00. Також є супи, стартери, салати й основні страви, з десертів – «Наполеон».

З меню:

Крем із баклажанами, страчателою й анчоусами – 260 гривень

Кролик з овочами й пюре – 330 гривень

Пряний бульйон із куркою – 170 гривень

Турецький сніданок – 320 гривень

Панкейки з батату з персиком і йогуртом – 210 гривень

Матча з фрешем – 120 гривень

Коктейль Suite – 175 гривень

Пиво Kyiv Lager – 110 гривень

Щодо бару, там можна замовити фірмові коктейлі, як-от «Сигара Черчилля» від Олега Якобенка. За коктейльну, пивну й винну карту відповідали Артем Александров і Денис Страшук (Hendrick’s Bar, True Burger Bar, «Мінус перший»).

Над кавовою картою працював колишній кавовий експерт Fozzy Group Женя Горбань. У безалкогольному барі – чай, фреші, домашні лимонади.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

08:00–22:00 (з понеділка по п’ятницю)

09:00–22:00 (субота й неділя)

Де

м. Київ, вулиця Ярославів Вал, 28

телефон

096 029 1313


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.