Меломанський бар UnderWu з музичним сомельє та колекцією вінілів відкрили у Києві. 

Заклад відкрився до повномасштабного вторгнення, на початку лютого. Це заклад від співвласника Satori в подвір’ї на Великій Васильківській Ігоря Постоєнка.

Концепція UnderWu – авторські коктелі під улюблені треки. «UnderWu – це не просто бар. Це спільнота людей, де музика – головна. Саме вона задає загальний настрій. Ба більше, тут є музичні сомельє, що допомагають гостям отримувати той музичний контент, на який відгукується їхня душа. А тим часом бармени створюють відповідні ексклюзивні мікси, натхненні легендарними музикантами та їхніми творами».

У закладі є велика колекція вінілових платівок та вінілові програвачі. І платівки, і програвачі тут можна купити. 

«Співзасновник і «татко» UnderWu Ігор Постоєнко мріяв стати музикантом. Не став, але музика назавжди оселилася в його серці. Він довго й скрупульозно збирав свою колекцію вінілів, якою пишається та залюбки ділиться з гостями, – від романтичного Баррі Вайта до геніального Майкла Джексона та шаленої добірки хевіметалу. Словом, всі відтінки музичних емоцій на будь-який смак».

У закладі є коктейль Metallica на основі віски і вермуту, «формулу» якого пропрацьовували понад місяць, аби «відтворити у напої характерні для гурту «міцність», драйв та скаженість».

з МЕНЮ:

М'ясне плато – 315 грн

Плато сирів з медом і мигдалем – 299 грн

Брускета з вугрем чи лососем – 189 грн

Брускета з запеченим перцем – 169 грн

Авторські і класичні коктелі – 240 грн


Коли

12:00-21:00

Де

м. Київ

вулиця Велика Васильківська, 44а

телефон

093 811 08 99


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.