Українську виноробню Prince Trubetskoi Winery в Херсонській області захопили російські окупанти, підприємство тимчасово не працює. 

«Виноробня Prince Trubetskoi Winery розташована у селі Веселе Херсонської області – на території, що тимчасово контролюється окупантами, тому робота підприємства на даний момент паралізована», – пишуть керівники виноробні.

Працівники підприємства не постраждали. Утім, наразі доступ до виноградників заміновано: «Тому ми не маємо змоги проводити сільськогосподарські роботи, як підрізка лози тощо».

Частково понівечено обладнання лабораторії, майно ресторану та магазину. Утім, виробнича частина виноробні лишається неушкодженою, додають у Prince Trubetskoi Winery.

«На даний момент ми не можемо здійснювати прямий продаж нашої продукції через відсутність доступу до нашого складу в Гостомелі. Шукайте наші вина на полицях магазинів та у картах ресторанів у містах на населених пунктах, де дозволений продаж алкоголю», – уточнюють у виноробні.


Відреставрована будівля 1900 року на території виноробні

Prince Trubetskoi Winery (раніше – «Виноробне господарство Князя П.М. Трубецького») – український виробник вина, який працює у будівлі 1900 року. На території, крім виноробні з 8 винними підвалами, також працює готель, ресторан і магазин. 

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі