Бар Copper Dog почав роботу на вулиці Краківській у Львові, пише Barout.

Акцент роблять на віскі, коктейлях і кухні ф’южн. Коктейлі здебільшого готують на віскі Copper Dog, але є й інші варіанти. Наприклад, Whisky Sour і White Lady на основі джину чи Daiquiri на основі рому. Вартість коктейлів – від 165 гривень.

Також у барі пропонують міцний алкоголь, вино та пиво. У меню додали розділ Food Pairing, де радять, які страви краще куштувати з певними напоями. Наприклад, до теплого салату з телятиною та гливами радять замовити коктейль Copperdier.

Заклад не має вивіски, бо працює в прихованому форматі. Упізнати вхід у Copper Dog можна за чорними дверима з картиною із зображенням собаки.

У підвальному приміщенні, де розташований заклад, зберігся фундамент 16 століття й цегляне склепіння.

У барі є 35 посадкових місць, 12-метрова контактна барна стійка, сцена та відкрита кухня. Щовихідних у барі жива музика.

У понеділок і вівторок заклад не працює.

За інтер’єр відповідала львівська студія Globarch Group, натхнення для інтер’єру власники шукали в закордонних барах. На запитання, чи використовували приклади українських барів, відповідають, що «арка в закладі нагадує рішення "БарменДиктату", а світло – Loggerhead, але як референси ці заклади не використовували».

КОЛИ

17:00 – до останнього гостя (з середи по неділю)

ДЕ

м. Львів, вулиця Краківська, 23

телефон

067 360 7711


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

ОБКЛАДИНКА Й ФОТО: Copper Dog Bar