Заклад Nisha почав роботу на території Арт-заводу Платформа біля станції метро «Лісова». Це попап-бістро від команди локального обсмажувальника кави Fresh Black, яке запустили в приміщенні колишньої ростерії.  

«Ми називаємо формат попап-бістро, тому що в такому вигляді він буде існувати лише протягом певного часу. У нас є ідеї для того, щоб зробити його більшим і на іншій локації. Наразі працюємо в приміщенні, де раніше працював ростер Fresh Black», – розповідає The Village Україна співзасновник Nisha та Fresh Black Віктор Шраменко.

Шеф-кухар Nisha Нікіта Позняк (раніше працював в київському Butter Green і дніпровському «Кафе Шредингера») описує концепцію як «панк-бістро» та «французькі техніки з азійськими прийомами»: «Французька кухня одна з важливіших і найцікавіших в індустрії, але вже нібито запроста. Тож вимагає кількох смислових вкраплень Азії. Фактично всі страви ми готуємо на сковорідках та в печі. Хочемо показати, що все зразкове – просте», – каже шеф. 

Наприклад, у меню вершкова перлова каша з креветками та горіховим соусом (150 грн), качка з пюре з селери, печеною грушею та цитрусовим соусом (180 грн) і крепи з куркою, гливами та домашньою сметаною (119 грн). Також пропонують сніданки (75–149 грн), піцу (120–180 грн) і суп дня (90 грн).

З меню:

Омлет із трьох яєць з салатом і соусом сальса верде – 75 грн

Яйця «Бенедикт» із червоною ікрою та соусом Морне – 240 грн

Круасан із крем-брюле, крем-чизом і маком – 130 грн

Фетучіне з рагу із яловичини – 150 грн

Тартар із телятиною та квашеними томатами 250г/135

Бургер із телятиною, беконом і кукурудзяним айолі – 150 грн

Піца з чорізо, моцарелою, кімчі та кукурудзяним майонезом – 150 грн

На бранч 27 лютого готують сет із кількох страв зі спеціально підібраним до них вином. Зокрема, хумус із маринованим яйцем і фурікаке, вітело тонато зі смаженою картоплею, гусак із зимовими грушами та баскський чизкейк із хересовим соусом

До страв у Nisha пропонують невтручальницькі вина дистриб’ютора Sabotage Wine. Тихі й ігристі позиції натурального та органічного вина можна взяти до страв по келихах і в пляшках із корк фі. 

У закладі приблизно 30 посадкових місць, з них близько 20 використовують для вечер і бранчів. 

 Раніше The Village Україна розповідав історію компанії Fresh Black.

 Також ми висвітлювали заклади, які відкрили в Києві за минулий місяць.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

09:00–19:00 (будні), 10:00-20:00 (вихідні)

Де

Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1-А


Обкладинка та фото: Nisha