Новий заклад мережі Veterano Coffee почав роботу в Петропавлівській Борщагівці під Києвом. Це перший заклад компанії, що поєднує формати кав’ярні та бару, розповів Barout засновник Володимир Шевченко.

«Передусім це місце, де зручно та приємно перебувати з відкриття о 08:00 і до останньої хвилини перед закриттям о 22:00. Це місце, куди зранку можна заскочити на каву із сандвічем чи кішем на сніданок, у середині дня провести ділову зустріч за обідньою кавою й одним із трьох супів, а ввечері можна посидіти за келихом вина чи одним з дванадцяти класичних алкогольних коктейлів», – каже Шевченко, що запустив Veterano Coffee в межах компанії Veterano Group, що об’єднує бізнеси, засновані ветеранами АТО.

Заклад розташували під Києвом, неподалік від торговельного центру «Епіцентр». «Ми вважаємо, що околиці столиці нічим не гірші за центр і набагато більше потребують таких закладів», – додає Шевченко.

Окрім класичних кавових напоїв, пропонують «Фредо-орандж» і «Каву по-ірландськи». У коктейльній карті також класичні коктейлі на зразок Old Fashioned, Boulevardier і Negroni.

Кава: 

Еспресо – 22 грн

Капучино – 28/42 грн

Флет-вайт – 40 грн

Фільтр – 32/36 грн

Згодом планують розширити меню та продовжити графік роботи ввечері.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

08:00–22:00 (будні), 09:00–22:00 (вихідні)

Де

вулиця Жовтнева, 77-А



Фото: Veterano Coffee