Ресторан «Глек» почав роботу на вулиці Великій Житомирській у Києві.

Заклад позиціює себе як «ресторан сучасної київської кухні» зі стравами із сезонних локальних продуктів.

«Ресторан «Глек» − це про смачну їжу, гастрономічні відкриття, про фудпейрінг з винами й напоями. Творці цього проєкту − молоді кияни, завзяті й відкриті, талановиті й креативні», − розповідають у закладі.

У ресторані є сніданки, які подають з 8:00 до 12:00. Серед позицій − горіховий рисовий пудинг, яєчна каша чи хліб із змащанками.

З основних страв − котлета по-київськи, вершковий кролик, парові вареники й запечений баклажан. Також можна замовити літній борщ і пампушку з м’ясом, салат з рапанів, печінковий торт.

У «Глеку» є власна пекарня та морозиво, зокрема, тут можна скуштувати морозиво «Київський торт».

У ресторані також можна замовити коктейлі від 150 до 175 гривень, вино й міцний алкоголь: горілку, джин і текілу. Серед безалкогольних напоїв − три види лимонадів, фреші, кава та чай.

З меню:

Київський сирник із маринованим персиком і топленим мусом − 155 грн

Каша з цільного зерна − 155 грн

Соковиті скибки копченої свинини − 165 грн

Кабачкові оладки − 155 грн

Рибні котлетки − 225 грн

Вареники − 135 грн

Дикий медовик − 115 грн

Раніше у цьому приміщенні працював ресторан Panna Pasticceria.


Коли

08:00–23:00 (будні)

10:00–23:00 (вихідні)

Де

вулиця Велика Житомирська, 6/11

телефон

098 377 1100


Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: «Глек»