Веганський заклад DYVO почав роботу на вулиці Софіївській недалеко від Софійської площі, повідомляє Post Eat.

Заклад позиціонує себе як «гастрономічний вега-портал», наразі він працює в тестовому режимі.

Філософія ресторану – zero waste, тому тут використовують екологічний посуд, виготовлений з бананового листя.

«Я досить давно дотримуюся вегетаріанського способу життя. І мене як вегетаріанця зазвичай питають, що ж ми їмо. У переважної більшості людей досить помилкове сприйняття рослинного харчування. Тому я вирішив замість 1000 слів, просто відкрити один ресторан, який з перших днів своєї появи дав зрозуміти, що він все-таки буде не один», – розповідає власник закладу Борислав Кисельов.

Спеціальна пропозиція від закладу – страви з рослинним м’ясом Beyond Meat. DYVO є першим фудкорнером, де рослинне м’ясо готують на відкритому вогні, запевняють у закладі.

У меню DYVO представлені поєднання рослинних продуктів і різноманітні корисні страви: супи, сети, сендвічі, закуски та додатки до них.

Пропонують сети з болгарським перцем і хрустким тофу та сендвіч із сарделькою Beyond Meat, гливою, зеленню та соусом фета. Також можна самостійно зібрати страву, обравши гарнір, допи, гриль-додатки і соус.

З меню: 

Гарбузовий крем-суп – 90 грн

Сет із запеченою картоплею і кабачком гриль – 90 грн

Овочевий бульйон з локшиною – 90 грн

Грибний паштет з крокетами та чіпсами – 90 грн

Сендвіч із сарделькою Beyond Meat, гливою, зеленню та соусом фета – 130 грн

Інтер’єр закладу виконаний з використанням натуральних елементів декору та живими рослинами. Розпис робила київська художниця Христина Гошовська, в закладі проходитиме експозиція її картин.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00-22:00

Де

вулиця Софіївська 14

телефон

063 341 3852


Фото: DYVO