Новий бар «ГдеБар» розпочав роботу на перетині вулиць Володимирської та Саксаганського, пише BarOut.

За «ГдеБар» відповідає Олексій Котік – бар-менеджер ресторану Tin Tin і колишній бармен Gimlet. Відкриття бару в тестовому режимі відбулося в лютому.

Бар відкрили дві пари: Маргарита та Павло Матусяк, а також Діана та Андрій Морозови. Для чотирьох співвласників це перший досвід у сфері гостинності, але вони кажуть, що давно хотіли відкрити власний заклад. «Тривалий час я працював в IT-сфері, але мені завжди хотілося створити щось із фізичним результатом роботи», – розповідає Павло. «Після відкриття ми вже зрозуміли, що фідбек від гостей бару ти отримуєш одразу», – додає Діана.

У концепції закладу ставку зробили на ідею з дверима – до цього підштовхнув обраний неймінг, розташування у колишньому приміщенні квест-кімнати та можливість увійти до закладу з двох боків будівлі. Обіграли цю фішку, використавши для декорування локації двері, які спеціально для закладу шукали на OLX.

Наразі заклад працює в тестовому режимі. З часом власники хочуть перевести його на режим роботи з 12:00.

На всі коктейлі у закладі встановили єдину ціну – 120 гривень. Також пропонують вино по 80 гривень за келих, чарки міцного алкоголю по 70 гривень, а також пиво і сидр по 40 гривень за 0,3 літра.

З коктейльної карти:

El Paloma – 120 грн

Christmas Mule – 120 грн

Sailor Sour – 120 грн

Berry Negroni – 120 грн

Rose Spritz – 120 грн

Reach Peach – 120 грн

Beaches Daiquiri – 120 грн

Thai Boulevardier – 120 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

15:00-23:00 (з неділі по четвер), 15:00-02:00 (п’ятниця та субота)

Де

вулиця Володимирська, 82-А

телефон

097 880 82 82


ФотоЄвген Карєв для Barout