Американський стартап Beyond Meat почне продавати в Україні рослинні бургерні котлети та ковбаски.

Beyond Meat складається з гороху, рису, води, картопляного крохмалю, рапсової олії та бурякового соку. Він не містить глютену та сої, кажуть у компанії.

Спочатку продукти з’являться у Києві. Рослинне м’ясо можна буде спробувати у таких закладах, як ЖЗЛ, The Burger, Not only Fish, Fabius, Villa Riviera, «Маяк», Bassano, Champion Hall, мережі «Сім’ї ресторанів Діми Борисова».

До кінця листопада м’ясо з’явиться у коворкінгу Izone, кейтерингових компаніях та службах доставки. Пізніше його можна буде купити в супермаркетах.


 Beyond Meat – американський стартап, заснований 2009 року. Сьогодні його продукція продається у 20 країнах. М’ясо використовує мережа Burger King, також тестували у KFC та McDonald's.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Beyond Meat