Винний бар Wine Not розпочинає роботу на вулиці Саксаганського. Офіційне відкриття закладу відбудеться 22 грудня о 19:00.

«Винний бар Wine Not – це не просто бар із хорошою винною картою та кухнею, яка її доповнює. У нас є своя родзинка: унікальний формат, який дозволяє навчитися розумітися на вині за допомогою ігор», – кажуть у закладі.

У Wine Not розповідають: завдяки настільним іграм можуть навчити гостей визначати сорт, країну походження, міцність і колір вина.

Бренд-шеф-сомельє Wine Not – Анна Потоцька (Fairmont, Good Wine).
За кухню в закладі відповідає Алік Бадретдінов (Vogue Cafe Kiev).

У винній карті закладу десятки видів вина – від 70 до 185 гривень за келих. Для продажу в пляшках пропонують вино, зокрема, з Італії, Франції, Іспанії, Португалії та Нового світу.

Окремо пропонують опцію безлімітного вина для компанії з трьох людей – за 295 гривень за особу. Також є можливість скуштувати дегустаційний сет із трьох видів вина (120 грн), який змінюють щодня.

До вина у Wine Not подають брускети (47-94 грн), равлики (145 грн), тартар із лосося з трюфельною пастою (195 грн), а також м’ясне (215 грн) і сирне (234 грн) плато.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

коли:

14:00-23:00

Де

вулиця Саксаганського, 9

Телефон

068 596 30 73

Фото та обкладинка: Wine Not